Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Kamery lepsze niż czujniki parkowania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 71270, member: 6"] W opcji jest też, że nie przywali przy niskich prędkościach, dohamuje o ile mamy to włączone? Niestety to czasem lekko zamula start np na skrzyżowaniach Ps W obu mam czujniki w Tm3 radar, nie wiem czy z tego korzysta czy nie ale wiem że jedzie lepiej jesli chodzi o trzymanie pasa itp. Tu 3 lata z ciężarkiem nabralem wprawy i mogę drzemać na trasie i w korkach... Gorzej parkuje, summon stracił resztki sensu, ograniczenia i zmiany algorytmów poronionego FSD się pogorszyły (wpłw prawa), wzroslo przewrażliwienie samochodu, Mapy i czytanie znaków to po tylu latach, to obciach i katastrofa. Nikt tego nie rozumie, ale u nas mnie to nie dziwi.... Nawet jakby Tesla ogarnęła tą sprawę ogólnie, u nas szans nie ma na 100% skutecznosci Świata i wycieraczki obecnie ujdą. Ale wylaczanie tempomatu prostego gdy pogoda nie pozwala na uzywanie kamer to widoczny feler tego systemu. Ergonomia obslugi, czyli ekran itp, tu jest wiele subiektywizmu i mi brakuje przeglądarki na cały ekran, powiększania niektórych danych jak np zegara.... Brak 360 widoku, oraz na zderzak przedni, to błąd. Sam to zrobilem w Tm3 gdzie włącza sie automatycznie lub ręcznie i to jest super, daje pewność ze nie wjadę w kogoś lub coś niemal na 100% Teraz mając póki co dwie różne Tesle, bym sobie poprzeszczepiał trochę rzeczy z jednej do drugiej i o dziwo w kwestia obsługi, więcej z Trójki do Xsa (może to kwestia przyzwyczajenia?) Awarii póki co nie mam (1dna ale jej nie liczę - mea culpa). Oba pokazuja odległość i do tej pory nie zrobilem kuku. Widzialy galy co brały i nie rozpaczam, czasem mie coś wkurw. Natomiast permanetne marudzenienie jest mi obce, raczej wolę pragmatyzm i wykorzystać co dobre, zmienić co się da, nauczyć się żyć i tolerować to, na co nie mam wpływu. Frunki zrobine, teraz będzie kick sensor na tył , bo to też obciach aby byly bagażniki bez wpelni elektrycznej obslugi w elektrycznym samochodzie itd... Ale drugiego tak dobrego samochodu elektrycznego nie ma. A wśród wszystkich pojazdów za takie pieniadze o takich parametrach też nie znajdziemy. Gdyby Tesla miała klatkę, byla goła, bez wygluszenia i twarda jak kamień w tej samej cenie, to by ją wszyscy chwalili bez kwękania na to czy tamto,. A bylaby postrzegana jako super auto. Daj rękę, a wezmę ... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Kamery lepsze niż czujniki parkowania