Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cojestdoktorku, post: 172562, member: 2545"] Bez problemu mogę podac masę chwastów C4, a roślin C3 dzisiatki i setki. Jeszcze nie szukałem nic na ten temat, na dziś tylko przeczytałem ze 97% gatunków jest C3 [URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_C4_plants[/URL] Wspominałem nie raz ze to bardzo odległa przyszłość i tylko ciekawostka z naszego punktu widzenia. Nic nie ignoruję, to jeszcze raz: "Wierze" w gobalne ocieplenie, uwazam ze bedzie miało wiele złych skutków, natomiast CO2 powoduje nie tylko globalne ocieplenie, ale też sprzyja wzrostowi biosfery który juz teraz ma i bedzie miała w przyszłosci wiele korzyści o których IPCC nie chce informowac (w sumie nie musza skoro oni są od klimatu nie od biologii) Pozostaje do ustalenia bilans netto, który będzie się zmieniał wraz z emisja CO2, czyli im większa emisja tym bardziej górę będą brać skutki negatywne. I w zasadzie to są wnioski płynace z raportu IPCC, a nie ze moje. Wnioski zas CO2 koalicji sa takie ze skutki negatywne nigdy nie przeskoczą skutków pozytywnych, tyle ze ja sie zgadzam z IPCC a nie z "CO2 koalicją" [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile