Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 173291, member: 274"] Ostatnio 1600 km na raz (Wawa-Livorno), ale z przerwą na tankowanie i rozprostowanie kości co ok 600km (jeszcze mam ok 150km zasięgu), jadę najczęściej z drugim lub nawet trzecim kierowcą i przy tankowaniach się zmieniamy. Ja uwielbiam jazdę w nocy. Promujesz mylny obraz jazdy w daleką trasę - być może na podstawie swoich doświadczeń (musisz stawać co 2h na siku i jedziesz ciasnym samochodem który ma niewygodne siedzenia więc nie da rady wytrzymać) Ja jadę w komforcie i nie jestem zmęczony, wręcz wyrywamy sobie kierownicę bo wszyscy lubimy jeździć w trasy dużym i wygodnym autem. Jak będzie bateria która zapewnia bezproblemową jazdę 600km na raz przy ładowaniu 10-80 to nie będę miał problemu się przesiąść, bo wg mnie takie postoje są optymalne, zwłaszcza w nocy. Na dziś nic takiego w BEV się nie zapowiada. Tesla 3 LR zostaje jako miejsko-podmiejskie autko. I naprawdę zarówno moja jak i HL ma niewygodne siedzenia, więc się nie dziwię że ludzie się męczą w trasie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile