Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="blazej, post: 173527, member: 3910"] Mhm, ale możesz zmiany przeprowadzić w miarę bezboleśnie, kiedy próg akceptacji dla społeczeństwa będzie relatywnie niski, albo doprowadzić do małej i na pewno kłopotliwej rewolucji, kiedy ten próg akceptacji będzie zdecydowanie zbyt wysoki. Ja po prostu podałem, jakie warunki wg mnie muszą być spełnione, by cały przewrót w motoryzacji przebiegł względnie płynnie. Bo już teraz widać jakieś pierwsze próby podżegania do rewolucji. Zwróć uwagę na to, co wstawił teraz [USER=2545]@cojestdoktorku[/USER] o pożarze w Korei. Nie dalej jak miesiąc temu czytałem łącznie o 5 pożarach aut spalinowych w garażach podziemnych. W każdym z przypadków najpierw była mowa, że źródłem był elektryk, a później dopiero okazało się, że jednak auto spalinowe. Efektem byłą debata o tym, czy zakazać wjazdu autom elektrycznym w komentarzach pod jednym z tych artykułów. Każdy tekst tego typu musi zahaczać o pewnie standardy: - sprzedaż EV spada na łeb na szyję - kraje wycofują się z elektryfikacji - społeczeństwo boi się EV I tak to się kręci. Co z tego, że np. w niemal każdym w miarę nowym bloku system przeciwpożarowy jest taki, że jak u nas ktoś deasla za bardzo przydusi w garażu, to 4 wozy strażackie stoją pod oknem i nie ma mowy po pożarze trwającym choćby 5 minut, a co dopiero 4 czy 5h. Ba, w każdym garażu podziemnym taki system da się stworzyć i powinien on być, niezależnie od tego, czy tam EV mają parkować. Nie dalej, jak 3 tygodnie temu znów jakiś durny właściciel auta spalinowego do takiego oto obrazka pod moim oknem doprowadził: [SPOILER="Ijoijoijooo"][ATTACH type="full" alt="1723548663437.png"]19838[/ATTACH][/SPOILER] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile