Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zlp, post: 200159, member: 4183"] To akurat fakt, rozpędziłem się. Idea SCT nie bardzo poradzi sobie nawet z ochroną samego SCT. Tutaj potrzeba szerszego działania, wspominałem o infrastrukturze i odpowiednim planowaniu budowy miast. Rezygnacja z ogrzewania domów gazem nie pomoże. Infrastruktura. Nie zawsze da się wiele poprawić. Poczytałem co nieco i koncepcja ULEZ dużo bardziej mi się podoba, ponieważ nie wyklucza wjazdu starymi samochodami, jak u nas. Owszem, jest wyższa opłata za większą emisję, zrozumiałe, ale w razie potrzeby mogę bezproblemowo wjechać starym klekotem. Post trzymający się kupy, a na koniec takie coś. Wiesz, że mógłbym pomyśleć podobnie o Tobie? No i dałeś mi oręż do kpienia z wyższości posiadaczy elektryków nad innymi kierowcami. Na przyszłość sugeruję brać przykład z kolegi: Klasa. Z jajem. Myślę, że każdy się uśmiechnął, ja tak. Tak. Fajnie, że dołączyłeś :D. Patrząc na to towarzystwo wzajemnej adoracji, do którego poniekąd i ja należę, postanowiłem wrzucić guano do basenu :D Szkoda, że tak niewiele osób potrafiło się bezpośrednio odnieść do moich argumentów. Temat nie jest zerojedynkowy, a prawda leży gdzieś pośrodku. Wszyscy mają trochę racji, jedni mniej, drudzy więcej. Trafiony, zatopiony. A właściciele elektryków wcale nie zabraniają wjazdu spalinówkom do SCT :) Dziękuję. Wydaje mi się, że to bardziej materiał dla moich oponentów, chociaż pewnie stronią od takich postów, jak diabeł od święconej wody :D No cóż, nasypałem trochę piachu w tryby bezkrytycznego uwielbienia elektryków ;). Zajefajne samochody, ale po za nimi też istnieje świat. Teraz chyba skorzystam z rady [USER=3334]@kilex[/USER] i trochę odpuszczę, chyba, że mnie znowu mocno zaintrygujecie :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile