Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cojestdoktorku, post: 201862, member: 2545"] Ale ja nie mówie ze jest inaczej, mówie tylko ze zauważanie jednych rzeczy a pomijanie analogicznych z drugiej strony jest błędem. Tak naprawdę te wyliczenia nie sa i nigdy nie beda dokładne, czy w tym linku w który nie wszedłem jest uwzględniony koszt utylizacji akumulatorów który niski nie będzie? Założe się ze nie ma, czy jest uwzględnione to ze OZE nie są samowystarczalne i moga dziąałć tylko dzieki stabilizacji przez energie produkowana z węglowodorów, też pewnie nie ma i takich nie uwzglenionych tematów jest multum, do kazdego z nich załozenia dotyczace ceny i zużycia energii wciaz się zmieniają. p.s. Kiedyś czytałem ze duńczycy są 100% OZE i się tym bardzo chwalą, a jak zobaczyłem jak wyglada rzeczywistosc to po prostu ręce opadają. Gdyby odłaczyć Danie od pozostałych krajów to lecą w XIX wiek: [MEDIA=youtube]X1gO_y-Ttzc[/MEDIA] OZE wciąz jest tylko i wyłącznie dodatkiem, wszystko na plecach i tak niosą węglowodory i to nie jest nigdzie w tych wyliczeniach uwzględniane. No i zabawne ze te konieczne węglowodory są karane podatkami za to ze utrzymują taka np. Danie na powierzchni [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Kampania przeciwko EV nabiera na sile