Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="keller, post: 156128, member: 2633"] Jak pisał Miken 2 tygodnie temu nie pobrało u niego opłaty na E.ON w Czechach, następnym razem przetestuje po ponowym aktywowaniu wczoraj premium, które dziwnie po pół roku wygasło, czy tym razem na tej samej ładowarce pobierze opłatę czy tez nie. Niektórzy dostali taką informacje e-mailem, u mnie po pół roku widniał bezpłatny okres próbny do 2028r, później 2118, od wczoraj ponownie premium na rok bezpłatnie, także na razie do lipca mam bezpłatne premium ponownie. Odnośnie uruchamiania z aplikacji, to często ładowarki nie są w niej widoczne i zauważyłem zależność pomiędzy PlugShare ,a aplikacją fordpass. Bardzo często zdarza się ze jak ładowarki nie ma w plugshare to w fordpass, również jej nie ma. Niektóre są zdublowane, widać że używają kilku baz danych. Jak Greenway Syców był w przebudowie to fordpass podawał wszystkie złącza na zielono, jak w Plugshare zostało oznaczone że w naprawie to ładowarka zniknęła z mapki fordpass. Po tym jak już Greenway uruchomił tam 150kW zamiast 50kW to z 3 tyg pomimo że ładowarka już działała plugshare mimo moich zgłoszeń o zmianę ze już działa nie zaktualizował tego co skutkowało brakiem tej ładowarki w fordpass. Przeglądając mapkę Shell Recharge, było wszystko na bieżąco widoczne,takzę zespół Forda ma jeszcze wiele do nadrobienia, chociażby w większości ładowarek nieaktualne moce, przykład na Greenwayach fordpass podaje 90kW, a jest 150kW. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL