Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="miken, post: 189664, member: 713"] Dla mnie ten abonament ma teraz sens tylko na trasach zagranicznych... Bo jadąc do Francji lub Włoch mam po drodze 39¢ (~1,70PLN) za kWh na Ionity... Chociaż już w samych Włoszech to jest już 46¢ od niedawna... ale w sumie zwykle dostaję rachunek na 18-24€ za ładowanie w trasie... Raz beztrosko zatrzymałem się na Shell Recharge w Austrii i dostałem rachunek na 46€ od Forda, więc jest to jakby pewna różnica... 🤪 We Francji dodatkowo oprócz Ionity z BO, opłaca się już bez karty ładowanie na superchargerach tesli (z apką Tesli), bo tam mają ceny dynamiczne i czasami niższe niż na Ionity... Teraz akurat 45¢ w Nantes... Ale to wciąż mniej niż w PL za szybkie ładowanie... Za to po drodze do Francji w Holandii to już nawet taniej niż na Ionity bo 30¢ bywa... Jeżdżę często na takich trasach, więc wciąż mimo że roczny abo za BO wychodzi drożej niż Ionity Passport Pass, to przy 1,70 PLN za kWh z BO vs 2,05 PLN w Ionity dość szybko daje oszczędności... Liczę jednak na to, że Ford zaproponuje jakieś nowe taryfy w abo... Bo teraz BO [B]lokalnie[/B] to już tylko wygoda jednej karty... Ale na tym korzyści się kończą... bo dopłacasz prowizję 0,20PLN... 🫠 [USER=296]@mALEK[/USER] u mnie podobnie, wyleciały wszystkie ładowarki. Wyczyściłem cache apki i wróciło, ale bez Ionity... I wszystko jest poza sieciowe, bez cen, bez możliwości aktywacji... Zauważyłem też, że w filtrach już nie widać BP Pulse obok Ionity... Coś robią... Albo to niezamierzone, zwykły fuck up... 😉 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL