Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="wemar, post: 92703, member: 1682"] Mam kartę Greenway, ale jak podjeżdżam pod ich ładowarki, to zawsze używam BO (Blue Oval = Ford pass). Nigdy mi nie odrzuciło karty BO. Nie mam też żadnych obciążeń, bo karta przypisana do BO jakiś czas temu straciła ważność, mam nową, ale nie aktualizowałem danych, więc nie ma szans na obciążanie. Oprócz Greenway są też ładowarki innych sieci (mniejszych i większych) i jeśli znajdziecie je w nawigacji auta lub w appce, to (przynajmniej mi) nigdy nie odrzuciło karty BO. Tak używam od dwóch lat - no prawie, bo auto nabyłem we wrześniu 2021, a kartę uruchomiono mi dopiero w lutym 2022. Trochę przebijania emaili i otrzymałem rekompensatę, w voucherach na akcesoria, ale jednak. Tesla też na początku sprzedawała z takim bonusem auta, ale teraz się wycofuje, proponując wymianę auta na lepsze, ale już bez takiego bonusu bezpłatnego ładowania. Ford poszedł tym tropem, ale chyba sytuacja rynkowa ich przerosła i rozesłali info o bezterminowym bezpłatnym ładowaniu, ale nie przechodzącym na nowego właściciela - czyli de facto skrócili czas do 3-4 lat, jal zwykle auto jest u pierwszego właściciela. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL