Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="vwir, post: 92790, member: 127"] Wtyczkę możesz sobie wpiąć, ale prąd nią nie popłynie. Żebyś jak nie kombinował. Musisz mieć dostęp do danej ładowarki. Albo poprzez aplikację, albo kartę, albo plug and charge, czy co tam jeszce jest stosowane. To jest właśnie 'dostęp'. Na przykład wczoraj nie mogłem się naładować na stacji MOL na Słowacji. Mimo iż byłem pod ładowarką, mogłem sobie wtyczkę wsadzić w auto. Ale nie mogłem zarejestrować aplikacji, bo nie mam do wyboru że jestem Polakiem. Jest tam kilka krajów do wyboru, Polski nie ma. Czyli niestety nie miałem dostępu do tej ładowarki. Mimo iż nie ma przy niej szlabanu. Ani alarmu. Tak jak pisał [USER=296]@mALEK[/USER] - fordowi nie opłaca się pewnie bawić w tych kilku użytkowników Mach-E. Koszt księgowości przewyższy straty na ładowaniu. Albo upomną się o swoje za jakiś czas - zobaczymy. A - taka ciekawostka. W sobotę z ciekawości podłączyłem się w Austrii do ładowarki używając karty forda. Zaraz po zakończeniu ładowania ściągnęło mi kasę. Na karcie mam transakcję z "Ford Austria". Więc pewnie Ford Polska tego jeszce po prostu nie ogarnął. Zresztą popatrz na regulamin, który załączyłem. Przecież tam jest czarno na białym, że ford daje Ci dostęp do ładowarek, ale za prąd płacisz już sam. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL