Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kdldz, post: 94082, member: 536"] Bardzo mnie zaintrygowaliscie tym darmowym ladowaniem na greenway'u - jako ze mam 100kW obok domu dzis podjechalem sprobowac. Niestety, moja karta forda nie zadzialala - okazuje sie, ze po roku anulowalem wszystkie subskrypcje (w tym ta darmowa), tak na wszelki wypadek aby nikt mi nie zajumał 750zł. Aktywowalem spowrotem no i pokazuje ze darmowy okres probny jest na 5 lat, oraz ze [I]był[/I] darmowy okres na ionity premium przez rok ale juz wygasł. Co do tych płatności, no to jestem przekonany ze w teorii to jest płatne, w praktyce niekoniecznie. W pierwszym roku tak jak pare innych osób używałem IONITY kilka razy, i mimo że appka pokazywała normalnie cene 1,5zł to nigdy nic mi nie pobrało - mam normalną kartę kredytową podpiętą. Testy do przeprowadzenia to: - Czy pobierze za GreenWay? jeśli tak to chyba problem z nieważna kartą u [USER=1682]@wemar[/USER]. Słabe jest to, ze w appce forda jest wieksza kwota za kWh niz w GreenWay bez abonamentu... - Czy pobierze kase na IONITY i jezeli tak to ile (zakladam, ze 3.50 tak jak pokazuje appka)? Jade w przyszlym tygodniu do wawy to sprawdze. Ogolnie to uwazam ze te ladowania powinny byc platne i bylem mocno zdziwiony ze nigdy mi nie obciazylo ladowania na IONITY. Tak, w stanach do aut dawali darmowe ladowanie na 3 miesiące z limitem kilometrów, ale u mnie sprzedawca wyraznie mówił, ze karta daje darmowy abonament premium na ionity przez rok, a nie ze darmowe ładowanie. Inne rynki, inne modele aut, nawet inne numery VIN przeciez. Dodatkowo, gdy dzis ponownie wlaczalem darmowa subskrypcje kazalo mi wybrac karte kredytową, z takim wyjasnieniem: [ATTACH type="full"]10743[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL