Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="miken, post: 98411, member: 713"] W Austrii ściągnie Ci z karty Ford Austria ale tam jest chyba 0,39€ za kWh, wiec przyzwoicie... W Słowenii jeszcze mi się nie zdarzyło nigdy zapłacić, a ładowałem na stacjach Ionity i Petrolu (OneCharge) aktywując kartą BO... W Chorwacji jeszcze się nie ładowałem. W Czechach bywa różnie... jak uda sie odpalić karta to za friko a jak w apce Fordpass to już płacę... 😉 Niestrty Ionity w Czechach po drodze na Wiedeń nue uświadczysz, jest w koerynku Bratysławy, ale po co nadrabiać drogi i placic za kolejną winiete w Słowacji... Pamiętaj, w Czechach mozesz nie placic winiety wystarczy wysłać zgłoszenie samochodu elektrycznego, potwierdza ci i nie płacisz... To jest bezterminowo, do odwołania... Powinienes miec potwierdzenie zgloszenia przy sobie na wypaeek kontroli. 😉 Jadąc z Warszawy zwykle ładuję się w PL na ostatniej przed granicą szybkiej stacji przy A1 tj. Noxo na Shell w Bełku... - niestety zawsze trzeba sprawdzić czy akurat działa... bo ten Siemens ktorego tam postawili czasami nie widzi sieci... :-/ Jak widzę że nie hula to próbuję w Porcie Radomsko na GW. Tam stoi 2x 140kW, ale w kijowym miejscu, w rogu parkingu i czasami jest zastawiona i nie masz jak podjechać... A GW oczywiście tobie kaze zgłaszać i ścigać... Później dojeżdżam na Ładowarkę Ionity kolo Wiednia Hochleithen... i tu już płacę Na tym ladowaniu dojezdzam do Mariboru, a tam masz Ionity Dobrenje Zahod... I znowu nie płacę... generalnie w Slowenii ichsiejszy koncern naftowy Petrol ma swoja siec OneCharge i te ich ladowarki dzialaja z karta BO i jeszcze mo nic nie ściągnęli... Jeżdżę tą trasa dosc czesto do Triestu, jutro jade kolejny bo 5 raz w tym roku, więc jakbyście jutro na tej trasie widzieli Mustanga Dark Matter Gray na tablicach BIA... To właśnie ja... Chociaż nigdy nie byłem w Białymstoku, a pewnie wypadałoby... 🤣 Jakby nie było, nie wiem jak to działa z tym BO i w sumie nie mam i nie miałem ochoty tego rozkminiać, bo wolałem tego nie dotykać, ale dobrze, że o tym piszecie... Bo dobrze się Was czyta 😁 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Karta BLUE OVAL