Karta podróży - wyświetlanie czasu zamiast zużytych kW

EPI Energia Invest

Zadomawiam się
Cześć wszystkim
Dziś zauważyłem że na karcie podróży pod "obecna trasa" wyświetla mi się czas podróży ,wcześniej w tym miejscu wyświetlane były zużyte kW na obecną podróż .
Jak to zmienić ?
W innym miejscu na forum dowiedziałem się już że to po aktualizacji,ale jak to zmienić powrócić do tego co pokazywało wcześniej ?
Dzięki z góry za odpowiedzi
Pozdrawiam

Pabloss

Posiadacz elektryka
Zużyte kW masz w innym miejscu. Pokazuje to na wykresie lub w podróży. Nie wiem czy się da ale spróbuj po prostu kliknąć w ten czas to może zmieni się na kW. Jak nie to się nie da. Ale jak pisałem informacje o zużytych kW masz w przynajmniej 2 innych miejscach.

EPI Energia Invest

Zadomawiam się
Klikanie nic nie daje , w karcie podróże też podróż obecna wyświetlanymi w wartościach dystans#czas#Wh/km inne wskazania czyli "od ostatniego ładowania " "trip A " 'trip B" wyświetla normalnie czyli dystans#zużyta energia(kwh)#Wh/km.
Czyli informacji o zużyciu w obecnej podróży nie mam w żadnym miejscu ,zamiast tego jest czas - do niczego nie potrzebny .
Też chodzi o to co widać na zdjęciu mam dostępne w czasie jazdy w lewym dolnym rogu ekranu i nic więcej nie muszę włączać .
We wcześniejszej wiadomości nie wrzuciłem zdjęcia .

Attachments

• IMG_20230627_191559.jpg
    IMG_20230627_191559.jpg
    3 MB · Liczba wyświetleń: 36