Cześć, Pojawił mi się dziś w apce taki komunikat. Ktoś coś? Co z tym zrobić?
laidback Nowy na Forum 11 Aug 2023 #1 Cześć, Pojawił mi się dziś w apce taki komunikat. Ktoś coś? Co z tym zrobić?
M mimx Zadomawiam się 11 Aug 2023 #2 Jak często zdarza Ci się ładować do 100%? Być może samochód domaga się w ten sposób takiego ładowania (raz na miesiąc czy dwa).
Jak często zdarza Ci się ładować do 100%? Być może samochód domaga się w ten sposób takiego ładowania (raz na miesiąc czy dwa).
laidback Nowy na Forum 11 Aug 2023 #3 mimx said: Jak często zdarza Ci się ładować do 100%? Być może samochód domaga się w ten sposób takiego ładowania (raz na miesiąc czy dwa). Click to expand... Dziś rano odjechałem spod domu naładowany na 100%
mimx said: Jak często zdarza Ci się ładować do 100%? Być może samochód domaga się w ten sposób takiego ładowania (raz na miesiąc czy dwa). Click to expand... Dziś rano odjechałem spod domu naładowany na 100%
laidback Nowy na Forum 31 Aug 2023 #6 Arrczi said: Najwyraźniej elektrony zasmakowały i pakiet się domaga więcej Click to expand... Wyjaśniło się. Błąd w aplikacji KIA Connect Po aktualizacji jak ręką odjął.
Arrczi said: Najwyraźniej elektrony zasmakowały i pakiet się domaga więcej Click to expand... Wyjaśniło się. Błąd w aplikacji KIA Connect Po aktualizacji jak ręką odjął.