Ej, faktycznie! Słabo... Po to ich abonament znów wziąłem żeby mieć dobrą cenowo alternatywę...Widzę, że Powerdot już przestał mieć dobre ceny w Kia Charge. Jeszcze w zeszłym tygodniu widziałem 1,75 zł na DC, teraz 2,28![]()
Yup, u mnie tez z 1,75 na 2,28 podskoczyła ładowarka osiedlowa. Ostatnio jak byłem w poznaniu to tam jest ladowareczka 180kw za jedyne.. uwaga.. 1,45Widzę, że Powerdot już przestał mieć dobre ceny w Kia Charge. Jeszcze w zeszłym tygodniu widziałem 1,75 zł na DC, teraz 2,28![]()
Torowa 12? Dobra alternatywa dla pobliskiego ionityYup, u mnie tez z 1,75 na 2,28 podskoczyła ładowarka osiedlowa. Ostatnio jak byłem w poznaniu to tam jest ladowareczka 180kw za jedyne.. uwaga.. 1,45
Zależy od dostawcy, czasem tego samego dnia, czasem po paruJak szybko Wam się pojawiają ładowania w historii? Ja wczoraj po południu się pierwszy raz skutecznie naładowałem z KC, ale nie ma śladu po tym w apce.
Od 01.10 znów podwyżka. Miałem przedłużyć abonament, ale rezygnuję. Podejrzewam, że od stycznia kolejne podwyżki na stacjach ładowani.Ej, faktycznie! Słabo... Po to ich abonament znów wziąłem żeby mieć dobrą cenowo alternatywę...
gdzie takie info można znależćOd 01.10 znów podwyżka. Miałem przedłużyć abonament, ale rezygnuję. Podejrzewam, że od stycznia kolejne podwyżki na stacjach ładowani.
na email dostałem od KIAgdzie takie info można znależć