KIA Charge

mimx

Zadomawiam się
Widzę, że Powerdot już przestał mieć dobre ceny w Kia Charge. Jeszcze w zeszłym tygodniu widziałem 1,75 zł na DC, teraz 2,28 :cautious:

lookash_c

Pionier e-mobilności
Widzę, że Powerdot już przestał mieć dobre ceny w Kia Charge. Jeszcze w zeszłym tygodniu widziałem 1,75 zł na DC, teraz 2,28 :cautious:
Ej, faktycznie! Słabo... Po to ich abonament znów wziąłem żeby mieć dobrą cenowo alternatywę...

mimx

Zadomawiam się
20230915_173709.jpg

Troszkę mnie zdziwiła wizyta na Power Dot (ul. Syta w Warszawie).
Kia Charge dawała błąd autoryzacji, ale cena za DC przy płatności bezpośredniej była zdumiewająca. AC za 1,91 zł.

Zychu02

Zadomawiam się
Yup, u mnie tez z 1,75 na 2,28 podskoczyła ładowarka osiedlowa. Ostatnio jak byłem w poznaniu to tam jest ladowareczka 180kw za jedyne.. uwaga.. 1,45

skolima

Nowy na Forum
Volvo Karlik w Poznaniu ma dwie stacje z mocą ok. 200 kW, jedna na Towarowej, druga na wyjeździe przez Baranowo. Te stacje to chwilowo jedyna rzecz, która mnie skłania do trzymania karty Kia Charge.

mimx

Zadomawiam się
Jak szybko Wam się pojawiają ładowania w historii? Ja wczoraj po południu się pierwszy raz skutecznie naładowałem z KC, ale nie ma śladu po tym w apce.

Zychu02

Zadomawiam się
Jak szybko Wam się pojawiają ładowania w historii? Ja wczoraj po południu się pierwszy raz skutecznie naładowałem z KC, ale nie ma śladu po tym w apce.
Zależy od dostawcy, czasem tego samego dnia, czasem po paru

Arrczi

Zadomawiam się
Ej, faktycznie! Słabo... Po to ich abonament znów wziąłem żeby mieć dobrą cenowo alternatywę...
Od 01.10 znów podwyżka. Miałem przedłużyć abonament, ale rezygnuję. Podejrzewam, że od stycznia kolejne podwyżki na stacjach ładowani.