Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Inne modele i pozostałe pytania
KIA Charge
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Tompor, post: 72703, member: 1462"] Ładowanie samochodu na publicznych ładowarkach to porażka. Ja mam w nosie (żeby nie powiedzieć w dupie) tych wszystkich operatorów z ich niedziałającymi aplikacjami, w każdej się zarejestruj, podepnij kartę bankomatową, załóż konto itd. W związku z tym używam wyłącznie Greenway'a bo to działa, ale już drugi gracz na rynku Orlen, to totalna porażka, nie działa od samej aplikacji. Używam jeszcze KIA Charge, bo to łączy mi Greenway'a i jeszcze innych. A te wszystkie egzotyczne Taurony, PGE, czy Enea i wielu innych dla mnie nie istnieją. Jak oni chcą zrobić biznes, nie mają szans z własnymi, badziewnymi produktami. To ma działać jak roaming w telefonii komórkowej, nie interesuje mnie kto sprzedaje, podjeżdżam "tankuję" na kartę swojego operatora i koniec. A rozwiązanie jest proste, jak na stacji benzynowej Auchan we Wrocławiu, jest coś jak bankomat, podjeżdżam, deklaruję maksymalną kwotę, tankuję, jak przekroczę kwotę to stop, jak nie wykorzystam zadeklarowanej, to ściąga z karty tyle ile zatankowałem. No proste jak konstrukcja cepa. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Inne modele i pozostałe pytania
KIA Charge