Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia EV3 Forum • Kia EV3 SR / LR
KIA EV3 pierwsza jazda
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="vwir, post: 174828, member: 127"] Nie trwa tyle co tankowanie. Jeśli ktoś Ci tak naopowiadał to kłamał. U mnie w 90% jest to w czasie obiadu/toalety/kawy, ale zostaje 10%. Ponadto czasami na kogoś czekam. Nie ma znaczenia jak często - zdarza się. Czemu sobie tego czasu mam nie umilić? Bo sobie tak wymyśliłeś? Mam wozić do tego drugiego tableta? Nie. Pisałem to już. No i tak jak pisałem - chcę na przykład powiedzieć, żeby mi samochód puścił konkretny utwór. Ot - taka fajntazja - mam ochotę tego posłuchać. W idealnym świecie telefon by mi to odtworzył przez android auto. No ale gdyby android auto się połączył. No i gdybym miał youtube premium. To ja jednak wolę mieć to zintegrowane z samochodem i po prostu działające. Ta dyskusja jest dokład taka jak 10 lat temu gdy ktoś mnie przekonywał, że smartfon nie ma sensu, bo telefon służy do dzwonienia. A do przeglądania internetu to jest komputer. No i żeby, sobie nosił komputer, gdybym potrzebował poprzeglądać internet. Poużywasz to zrozumiesz, a na razie to nie ma sensu z Tobą dyskutować na ten temat. Wybacz. Szkoda mi czasu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia EV3 Forum • Kia EV3 SR / LR
KIA EV3 pierwsza jazda