Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia EV3 Forum • Kia EV3 SR / LR
KIA EV3 pierwsza jazda
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="melex, post: 175086, member: 3971"] Idąc Twoim tokiem rozumowania: zdelegalizujmy alkohol. Wrócimy do zdrowego trybu życia, nie będzie wypadków czy rozbitych rodzin. Jeśli ktoś ma trochę wyobraźni i oleju w głowie, nie będzie obsługiwał tabletu czy infotaimentu w samochodzie. Od najważniejszych rzeczy są przyciski na kierownicy. Owszem, wielkie tablety zamiast przycisków fizycznych są patologią, ale w tym wątku poruszamy tematy samochodu Kii, nie tesli czy Volvo. A co do Netflixa, na stacji idę na sikundę, jedzenie wożę ze sobą, bo zbyt dobrze gotuje, żeby paść się w Restauracji pod Złotymi Łukami (McDonalds - dla niewtajemniczonych) albo na parówie w Orlenie. Kawy na trasie nie piję, bo nie toleruję, stąd patrząc na mój styl życia i doświadczenia, mogę sobie ładować samochód i gapić się w Netflixa śmiejąc się z tych, co wdychają tłuszcz w fastfoodzie. Ale to ja. Inni na pewno mogą skorzystać na tym systemie choćby przez to, że zamiast jeść w przepełnionym lokalu gdzieś na autostradzie czy innym klepisku, mogą to zrobić w samochodzie. W dodatku w wygodzie. Bez wrzeszczących Zetek czy też dzieci. Także wróćmy do analogicznych samochodów, GWARANTUJE, że dzięki temu, że nie mają rozbudowanego infotainmentu za rok będzie zero wypadków na drogach. Tak samo jak to było w latach ‘90, ‘00, ‘10. A nawet jak jest teraz! Przecież rozbijają się tylko szatańskie samochody z tabletami. Stare BMW, Audi, Ople czy Fiaty mają najniższy współczynnik wypadków ;) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia EV3 Forum • Kia EV3 SR / LR
KIA EV3 pierwsza jazda