Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
KIA EV6 zwyciezyla w tescie dziennikarzy NEMPA na najlepszy samochod zimowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 57171, member: 89"] Ja szukałem i nie mogę nic znaleźć. Zwłaszcza na ich oficjalnej stronie nie ma nic na temat jakichkolwiek nagród z 2022 roku. Te wszystkie artykuły wydają się być na podstawie notatki prasowej wypuszczonej przez Kia America. Nikt się nie uparł, a Elon nie jest biedny, tylko podaję moje przypuszczenie, związane głównie z tym, że głównym klickbejtem tego artykułu, jest informacja, że EV6 wypadło lepiej niż Tesla. To jest nagroda dziennikarzy, oni nie dostają aut prasowych od Tesli, więc nie za bardzo mogą głosować na to auto jeśli go nie testowali. Powiedzmy też sobie szczerze, jak wyglądałaby praca dziennikarzy motoryzacyjnych jeśli wszyscy producenci zachowywaliby się tak jak Tesla? Podpowiem - nie byłoby ich, a już na pewno nie mieliby opłaconych wyjazdów na Kanary żeby przejechać się nowym Srajkanem :P Piszę to również dlatego, że gdybym ja trafił na tę informację przed Tobą, to właśnie taki byłby wydźwięk mojego wpisu na temat tego artykułu - "zobaczcie jak czepiają się Tesli, choć nie była pewnie nawet brana pod uwagę". [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
KIA EV6 zwyciezyla w tescie dziennikarzy NEMPA na najlepszy samochod zimowy