kia

Kikista

Nowy na Forum
W sumie ciekawe co autor miał na myśli (w sensie autor tabelki) bo jednym tchem napisał 350kW i napięcie 450V, natężenie 125A. Jak on uzyska 350kW przy 450V i 125A to jeszcze nie wiem ;)
Za 220 dostane NOWY MODEL KIA XL ! U Nowickiego. Zabezpieczenie antykradziezowe za promocyjne 1000pln.
I nie demo od dilera ktorym jezdzilo mase osob.
Odlicze sobie 27kzl bo dostane fakture na nowy model.

Ale powodzenia :) moze ktos sie skusi i kupi uzywke. Bo to w sumie fajne auto !
Skoro daje ci tak atrakcyjną ofertę, to kupuj. Tak się składa, że jestem w kontakcie z tym dealerem i obserwując Twoje zaangażowanie w udowadnianiu wyższości nowego samochodu nad używanym oraz rzekomym lepszym cenom, wnioskuję próbę manipulacji. Nowicki zaproponował za moje auto 165 900, a sam sprzedaje ten sam model bez pompy i dodatków (koszt 10 500 zł), które ja oferuję za 182 900.

Jest oczywiste że nie jesteś zainteresowany moją ofertą, więc po co tak się angażujesz? Pozwól innym realnie zainteresowanym podjąć rzeczową rozmowę, zamiast siać zamęt.
1691398211546.png

Last edited:

Kikista

Nowy na Forum
dokładnie... W PL na rynku używanym bez FV to 80 tys to jest sufit, nie wymyślam sobie tego, znam handlarzy którzy nie chcą tej kwoty przekraczać bo to już oznacza duże problemy z sprzedażą. A jak mamy EV i jeszcze bez FV i sporą kwote to naprawdę cieżko jest sprzedać... Oczywiście jest kwestia ceny, bo jak bez FV jest taniej niż z FV i wszystkimi amortyzacjami itp to możn pokusić się, ale musi być taniej, bo w EV większość z nas nie odlicza sobie paliwa wiec az tak wielce na FV sie nie opłaca, tylko znowu wchodzi finansowanie gdzie na firme jest korzystniejsze. Jedyna rada: kupić i jeździć min 7 lat, wtedy na rynku wtórnym zaciera się różnica
Dziękuję za komentarz, kupiłam ten samochód prywatnie nie mam firmy i z pewnością takich osób, jak ja, jest więcej:)
Kolega nie pytał o wasze opinie na temat ceny za którą chce sprzedać auto, założył temat bo szuka chętnych. Jak będzie z tym miałem problem i będzie szukać porady to możecie wtedy dyskutować czy cena adekwatna.
Dziękuję - Koleżanka:)

Last edited:

Michal

Moderator
Ło madko, kobita... To już nikt nie bendzie sie rzucoł :p

Bronek

Pionier e-mobilności
Ło madko, kobita... To już nikt nie bendzie sie rzucoł :p
Eeee Kopernik, też był i co?
Trzeba to udowodnić, podpisem kwalifikowanym lub odpowiedzią na pytanie.
Jaki to kolor

SmartSelect_20230807-150053_Brave_copy_414x352.jpg

Michal

Moderator
Pistacjowy - jadłem takie lody kiedyś ;)

Michal

Moderator
Bliższa mi nazwa to będzie #dfecce ;)