Kilka pytań po zakupie

Psujek

Zadomawiam się
Nie wiem czy w przedlifcie to było ale jest podgrzewanie wycieraczek (na dole obok podgrzewania kierownicy)

mattj

Nowy na Forum
Nie wiem czy w przedlifcie to było ale jest podgrzewanie wycieraczek (na dole obok podgrzewania kierownicy)
tak jest taka opcja w Y, zastanawiałem się która część wycieraczej jest podgrzewana ?

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
zgłosiłem reflektory, dysze (słabo spryskują szybę po stronie kierowcy) i problem z przyciskiem prawego migacza - zobaczymy co odpiszą
Z Ciekawości, wymienili Ci reflektory i poprawiali tą dyszę ? 😉

Psujek

Zadomawiam się
miałem wybrany termin 18.12, dostałem info że moje zlecenie jest przetwarzane ale wymaga to wiecej czasu blabla bla, termin minął i później chcieli żebym umówił kolejną wizytę w ząbkach a że nie uśmiechało mi się ani przed świętami (22.12) ani tuż przed nowym rokiem (27.12) jechać do nich więc odpuściłem i nie umawiałem oczywiście 22.12 anulowali moje zgłoszenie - stwierdziłem że zgłoszę ponownie po nowym roku

dysze regulowałem 3x i jest już dobrze - możliwe że taka ma być konstrukcja tego elementu.

Przycisk kierunkowskazu i reflektory zgłoszę ponownie.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Jestem Ciekw czy uznają Ci te reflektory, bo w instrukcji jest zapis :IMG_1947.jpeg

Daj znać 😉