Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Klik i dwuklik prawego guzika przewijania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="baynet, post: 200578, member: 4435"] Dzięki za odpowiedź. Ale gdyby, tenpomat/Autopilot miały jakis globalny problem o ktorym tu piszemy to byłaby burza na forach, a szczerze mówiąc nie widzę tego, czyli zakladam, ze wszedzie jest ok. Czy wszystkie 3HL tak mają? A jeśli innym dziala to dobrze to na 100% jest jakaś usterka w naszych. Dlatego zastanawiam się czy to dobra opcja, żeby czekać, skoro nie wiadomo czy to jest globalny problem. KIerunkowskazy u mnie są ok, potencjometry w rolkach działają już tak, jakby łapały za drugim razem np. Jak ustawiałem lusterka to gdy chciałem sobie ruszyć precyzyjnie o "ząbek" to nie było reakcji, a ruszały się przy mocniejszym przesunięciu. To drobiazg bo ustawiłem to raz i z głowy, ale obserwuje, że np. głośniej/ciszej w audio jest podobny kłopot, trzeba przekręcić potencjometr o dwa trzy "kliki", żeby uzyskać efekt. Natomiast tego Autopilota z dwoma kliknięciami to praktycznie nie da się używać, tempomat z jednym klikiem. jeszcze jako tako. Co masz na myśli pisząc "nowa rewizja" ;) , jestem nowy to muszę dopytać :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Klik i dwuklik prawego guzika przewijania