ciastek
Pionier e-mobilności
Nie.Czy bylibyście skłonni zainstalować sobie apkę Elektrowozu z jakąś taką funkcjonalnością (…)?
Nie.Czy bylibyście skłonni zainstalować sobie apkę Elektrowozu z jakąś taką funkcjonalnością (…)?
Dlaczego?Nie.
Nie potrzebuję. Czasy grono.net, gdy główną wartością było budowanie sieci społecznościowej, minęły i już nie wrócą.Dlaczego?
To nie chcesz machać?Nie potrzebuję. Czasy grono.net, gdy główną wartością było budowanie sieci społecznościowej, minęły i już nie wrócą.
Ty też nie chcesz machać?Ja też nie. Dzisiaj widziałem w ciągu jednej minuty ze 4 elektryki (+1 Teslę) , i nie był to żaden złot, ani na ładowarce. Nawet nie wiem jakie miały rejestracje
Macham. Nie potrzebuję do tego aplikacji.To nie chcesz machać?
Raczej elektryki już mocno weszły pod strzechy w PL. Jest pewna społeczność, ale to nie tak jak na moto. Powoli staje się tego za dużo, ale tylko się cieszyćTy też nie chcesz machać?
Jak dla mnie, czas jest by machać apką, ale skoro mówicie, że nie chcecie to przecież nie będę Was nawracał.Macham. Nie potrzebuję do tego aplikacji.![]()
Moto często podnoszą kciuka na mój widokRaczej elektryki już mocno weszły pod strzechy w PL. Jest pewna społeczność, ale to nie tak jak na moto. Powoli staje się tego za dużo, ale tylko się cieszyć![]()