Kogo widziałem / widziałam

Bronek

Pionier e-mobilności
Zobaczyć elektryka to pikuś ale będąc w wieku po prokreacyjnym i zobaczyć bociana pod domem na latarni, to daje do myślenia żonie.
Pokazala mi filmik który zrobiła , bo zdarzyło mi się kilka razy spóźnićna na na kolację w ostanim roku.

Minę miała jakby zobaczyla obcą Tesle na podjeździe

Bronek

Pionier e-mobilności
KOGO WIDZIAŁEM... A no SIEBIE
Robią nam wiadukt abym z wioski dojechał do cywilizacji i przypadkowo trafiłem na filmik 3 miesiace temu zrobiony. Obecnie prace są o wiele bardziej zaawansowane
Patrzę i.. Musi celebryta w YouTube pokazali

Screenshot_20230728-201403_YouTube_copy_1024x558.jpg

Stan na wczoraj

dji_fly_20230725_181846_137_1690302966393_photo_copy_1024x489.jpg

Last edited:

Slawoos

Zadomawiam się
A ja widziałem blond kierowniczkę wściekle różowej Tesli Y i to w miejscu, w którym raczej ciężko się spodziewać Tesli. A tu dwie się spotkały. Nie wiem czy mogę ujawniać rejestrację ale ogólnie wychodziło że szpilki😀

ypl

Pionier e-mobilności
Czwartek na ładowarkach w energylandii:
Biała TMY blachy WU
Midnight sherry red TMY blachy ST

Wczoraj:
Biała TM3 blachy WE w Wilamowicach
Czarna TMY w Szczyrku
Szary mat TM3 blachy R1 w Szczyrku

Pozdrowienia dla tych kierowników i kierowniczek.

Gandalf

Pionier e-mobilności
Ja kiedyś myślałem, że platforma "engage" Tesli pozwoliła by w przyszłości (oczywiście opt-in) na takie drobne społeczne uciechy jak czat pomiędzy znajomymi użytkownikami czy widzenie się na mapie, ale chyba nie jest to na ich liście rzeczy do zrobienia na najbliższe dwa tygodnie ;-)

Michal

Moderator
Kiedyś była tez mowa o innych wizualizacjach Tesli na ekranie auta - to też byłoby fajne ;)

vvv

Nowy na Forum
Ja spotkałem biały X z rejstracja WI w Radomiu w ostatni wtorek i jeśli ktoś widział biały M3 z Irlandii niedawno to pewnie byłem to ja.