Kogo widziałem / widziałam

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
Dzisiaj po południu na naprawdę krótkim odcinku Krzeszowice-Kraków, raptem jakieś 15 km, jak na nasze warunki zatrzęsienie elektryków. Przede mną jechał biały Leaf, w Zabierzowie dołączyło szare Mini, tuż przed Krakowem kolejne, białe z czarnymi pasami niczym Viper. Z kierunku przeciwnego biały Enyaq, chwilę po nim zielona Spring, potem Mercedes B electric, a na koniec biała Tesla S. Cieszy oko taki widok.

Michal

Moderator
Długi weekend i tylko pracoholicy zostali w miastach, a to ich stać na EV :p

marco_25

Pionier e-mobilności
Dzisiaj po południu na naprawdę krótkim odcinku Krzeszowice-Kraków, raptem jakieś 15 km, jak na nasze warunki zatrzęsienie elektryków. Przede mną jechał biały Leaf, w Zabierzowie dołączyło szare Mini, tuż przed Krakowem kolejne, białe z czarnymi pasami niczym Viper. Z kierunku przeciwnego biały Enyaq, chwilę po nim zielona Spring, potem Mercedes B electric, a na koniec biała Tesla S. Cieszy oko taki widok.
Wróciłem z małego wypadu w Gorce. Po drodze WE Leaf2, WU tm3, KRA bmw X. GW KFC na zakopiańce WU iconic 5 i zaparkowana KNT skoda enyaq. W drodze powrotnej dwie tm3p czerwona i biała z Krakowa i audi Q4 i skoda eniaqu. Także dużo tego już na drodze, ciekawe kiedy wrócą białe tablice ;)

Jedna taka uwaga co się rzuciło mojemu synowi, na przejściu dla pieszych często młode chłopaki pokazują rodzicom "O Tesla!". Wcześniej jeżdżąc nawet fajnymi audi czy bmw tego nie doświadczałem. Nie chcę nic mówić ale nie jest to dobry prognostyk na przyszłość dla audi czy bmw, obym się mylił.