Kogo widziałem / widziałam

ypl

Pionier e-mobilności
Wątek stworzony do pozdrawiania innych użytkowników Tesli mijanych na drogach albo spotkanych na ładowarkach. Kto jest na forum z osób pozdrawianych, to niech daje znać w tym wątku, że to on/ona.

Ja zacznę, pozdrowionka dla kierownika białego ygreka, najpierw ładowaliśmy się razem na suc radom, ale nie było okazji pogadać, potem machaliście nam w drodze na Kraków na siódemce, blachy KR.

Również kierownik tesli 3 albo s w kolorze wiśniowym, jechaliśmy chwilę konwojem siodemką w stronę na Kraków, również pozdrawiam, ale nie widziałem jakie blachy.

Last edited:

ypl

Pionier e-mobilności
W sumie racja, tyle, że ja nic innego nie rozpoznam, po kształcie bryle pojazdu. A cała idea wątku żeby pozdrawiać inne załogi aut, i mniej więcej w miarę dokładnie opisać furę, żeby potencjalnie na forum ktoś rozpoznał siebie i dał znać, że tak to nas mijaliscie/machaliście/odmachiwane było 😀

ypl

Pionier e-mobilności
@Łukasz Bigo czy można przenieść do forum ogólnego żeby wszyscy mogli tu pisać?

ypl

Pionier e-mobilności
Pozdrowienia dla kierownika lub kierowniczki pięknej tesli model 3, oklejonej w zielonym macie, znaczki na czarno, plus piękny dyfuzor, aż normalnie chyba taki dyfuzor żonie zrobię w ygreku, cudo. To cudo spotkane w Krakowie Bonarka na suc, dzisiaj około godziny 18:30, blachy KR 6****
Na żywo miazga to wygląda, cudo :love:

1.jpg

2.jpg

ypl

Pionier e-mobilności
Kolejne pozdrowienia dla kierownika lub kierowniczki szarej tesli model 3 z Ochoty i białej tesli model Y z Pruszkowa zaparkowanych pod Energylandia w dniu dzisiejszym

1.jpg

2.jpg

Last edited:

ypl

Pionier e-mobilności
Pozdrowienia dla kierownika lub kierowniczki białej tesli model 3, jadącej dzisiaj około godziny 18stej w kierunku Oświęcimia drogą krajową numer 44, blachy KR *****.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Dzisiaj w Radzyminie minąłem się z Model 3 na tablicy TESL4 -- pierwszy raz ktoś kto mrugnął i pozdrowił -- Nie wiem czy jest na forum ale odmachałem i pozdrawiam.