Kogo widziałem / widziałam

ypl

Pionier e-mobilności
Wczoraj około 11:30 pod gmachem głównym politechniki warszawskiej biały model Y, blachy WD

ypl

Pionier e-mobilności
Wczoraj pod Tauron Areną w Krakowie biała TM3 na blachach WE, zmierzająca na koncert Deep Purple. Ktoś od nas?
Cały czas czekamy na pierwszą osobę od nas zespotowaną/pozdrowioną 😉

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
Cały czas czekamy na pierwszą osobę od nas zespotowaną/pozdrowioną 😉
Szczerze mówiąc tyle tego teraz jeździ, że nawet ciężko wszystko by było spamiętać, dlatego właśnie wybrałem sytuację łatwą do zidentyfikowania. Nawet u mnie na osiedlu (4 bloki) są cztery TM3, ale krótką rozmowę odbyłem tylko z jednym z właścicieli. Jedna to biała SR+, blachy KR..TY., druga biała z białym wnętrzem, blachy KR..SE., no kolejna, która pojawiła się jako ostatnia, szara jak moja LR zdaje się, już na blachach z serii XY. Może choć któryś z sąsiadów się ujawni 😀

Bronek

Pionier e-mobilności
Codziennie widzę różne elektryki. Niewiele jeżdżę ale z 5 szt to minimum. Najwięcej Tesli, czasem Leaf i Ford, Mercedesy i Audi, są i egzotyki typowo miejskie jak Honda i Smart na numerach obcych więc była zabawa aby dojechać, ale się dało. Kiedyś niemożliwe bez lawety.
To codziennie
Rok temu tyle w tygodniu; 2 lata temu 3 na miesiąc itd

ypl

Pionier e-mobilności
9 czerwca piątek, pod Energylandia przy samym wejściu na ładowarkach Noxo stał biały Ygrek, blachy BI, zapomniałem, ale oglądałem teraz filmy i zdjęcia z weekendu i się przypomniało 😁

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Może teraz się uda.
Wolska/ prymasa 07/07/2023 17:00
WZ ….EX niebieski Y bez kołpaczków

Attachments

• IMG_0066.jpeg
    IMG_0066.jpeg
    1,4 MB · Liczba wyświetleń: 65

ypl

Pionier e-mobilności
środa (5-07) Suchowola - czerwona z kufrem na dachu i rowerami na haku :)
Dzisiaj około 16stej, biały ygrek blachy WU na ulicy Modlińskiej, machane i odmachiwane było, może ktoś od nas?

ypl

Pionier e-mobilności
Ostatnio nie mam czasu się po przysłowiowym tyłku podrapać, ale chociaż pozdrowienia jakieś wrzucę, dużo tego ostatnio mijam na ulicach, ale z tych co pamiętam:
30 czerwca piątek, późne popołudnie, ulica Modlińska w Wawie na wysokości McDonalda, biała TMY, blachy GPU, machaliśmy sobie z aut, może tym razem ktoś od nas?
30 czerwca piątek, wieczorem około 19stej, wpuściła nas czarna TMY na światłach w zjazd w S8, niedaleko salonu tesli w ząbkach, blachy z tego co pamiętam zaczynały się na G
Wczoraj, około 13stej, ulica Popularna w Wawie, stała zaparkowana biała TMY, blachy WL.
Wczoraj, około 13stej, ulica Dźwigowa w Wawie, biała tesla model S, blach nie zauważyłem.

Wszystkich kierowników i kierowniczki pozdrawiam. Czekamy na pierwszą osobę z forum :)