Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kolejne obniżki !!!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Raf24, post: 139612, member: 1253"] Dzisiaj dzwonił do mnie człowiek z Ząbek chyba jakiś średni szczebel i pyta ; =- o co chodzi ?? - O to samo od początku , chcę wiedzieć co kupuję =- A konkretnie dlaczego BYD ? - Bo krzywa ładowania lepsza =- A skąd ta wiedza że lepsza ? to wiedza "Społecznościowa" i czy zna Pan nową wersję/aktualizację ( V2 V3 ? nie pamiętam) bo tam krzywa CATL też jest rewelacyjna. - to poproszę ten wykres =- Tesla tego nie udostępnia ,ale on testował i krzywa była super - To skąd Pan wie którą baterię Pan testował jak Tesla nie udostępnia danych jaka jest bateria w aucie ? =-YYYY , to znaczy ze chce Pan zrezygnować /wycofać zamówienie -Tak ale nie z mojej winy (oplata 1200zł) ,przed rezerwacją pytałem pracowników i na podstawie informacji (telefoniczna )-"na pewno BYD ,bo to z Berlina i tak zawsze było" podjąłem decyzję o zakupie ,(wprowadzenie w błąd/zatajenie informacji ) =- No to zobaczymy ,co na to centrala [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kolejne obniżki !!!