Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kolejne obniżki !!!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 139803, member: 6"] Nie są sprzedawcami i nie są salonem. Wydają co klient kupił sobie. Niestety kupujemy w sieci. Można by się przyczepić do brania auta z placu, które nam wciskają . Jeśli takie są przed zakupem, to powinni informacji udzielić jeśli chcą i o ile wiedzą? Ale przypuszczam, że bez zajrzenia na nalepkę na baterii, nikt tego, po za centralną nie wie. A ta ma w duszy informowanie klienta. Czyli wracamy do pkt wyjścia. Chcesz wiedzieć a się nie dowiedziałeś, bierz albo nie? Bywa tak, że zamawiają pewne elementy serwisowe a otrzymują inne niż są w danym egzemplarzu. Miałem tak z wiazką fotela A nawet serwisant mobilny wyciągając ekran do wymiany był niepewny czy dostał wlaściwy bo bylo już od roku kilka podprogowych zmian i mówił że np do Ygreka jest inny itp. Taka to Firma i tyle. Ja mam to w dupie, bo od 5ciu lat zawsze kończyło się pozytywnie i bez kosztowo. A samochody są warte tych akcji. Żaden nie daje tyle frajdy Nie chcesz? To kup inne, taka to konkluzja tego. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kolejne obniżki !!!