Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kolejne obniżki !!!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzyCh, post: 139932, member: 2081"] Mam apel taki mały interes do Szyszkowników co bardzo chcą kupić jakąś Teslę, a ta bździągwa im nie pozwala. Robi obniżki i wystarczy jeden klik, ale zawsze coś wymyśli, żeby ich powstrzymać. Mój apel (mały, bez przerostu): [LIST] [*]NIE KUPUJCIE EV - TESLI TYM BARDZIEJ NIE KUPUJCIE. DLACZEGO?: [LIST] [*]Jak już kupicie to będzie jeszcze gorzej - prawda o tym czym się różni przed ślubem od po ślubie jest na tyle uniwersalna, że chyba nie muszę tłumaczyć. Osoby poniżej 13 roku życia odsyłam do FB, Insta i w pozostałe wszechświaty równoległe… [*]Macie całkowitą rację w tym, że Elon i ekipa robią to dla zysku, a nie dla konsumentów. Uprzejmie proszę o wskazanie producenta samochodów, którego misją jest dobro narodu. Łada? Izera? [*]BEV wychodzą powoli z fazy ”early adopters”, ale wczuwając się w delikatne wibracje Waszych uzasadnionych obiekcji, powiem STOP. To jeszcze nie czas. Kupicie jak już inni będą sprzedawać. I to jest dobre, bo każdy ma swój czas. [/LIST] [*]PODZIELCIE SIĘ ODPOWIEDZIAMI i pytaniami jakie zadawaliście dealerom swoich [U]nowych samochodów [/U]jakie kupowaliście dotychczas, np.: [LIST] [*]Jakiej marki będzie akumulator w [U]moim nowym samochodzie ICE[/U]? [*]jakie opony będą zamontowane w [U]moim nowym samochodzie[/U]? [*]Z jakiego tworzywa wykonany jest zbiornik paliwa? [*]Jaka jest pojemność zbiornika paliwa (i np. dlaczego do zbiornika o nominalnej pojemności 50L udaje mi się wlać 55L? Albo przeciwnie.) [*]Czy mogę wybrać silnik 1.9 TDI z kodem BLS, innych nie akceptuję. [*]Poproszę 3.0 TDI z DSG DQ500, ale DQ250 już nie. Czy jak im tam było. [*]Z jakich stopów wykonany jest mój silnik? Czy ma już plastikowy kolektor czy jeszcze aluminiowy? Poproszę z paskiem rozrządu Valeo tylko. Absolutnie bez łańcuszka rozrządu. [*]Czy samochód jest ocynkowany, jaka jest grubość lakieru? [/LIST] [/LIST] Jak napisałem to apel tylko. PS Tak jak cenię sobie prawo konsumenta do głosowania poprzez własny wybór i nie akceptowanie tego, że duży mnie może wykorzystywać, i jak cenię sobie np. społeczność OpenSource, tak nie znoszę trollowania czegokolwiek. Jeśli nie akceptuję polityki sprzedażowej BMW, Apple czy Tesli to napiszę o tym tam gdzie jestem raz, może dwa. Odwrócę się na pięcie i nie kupię. Jednak produkowanie dziesiątek postów o tym, że mi Apple nie chce powiedzieć z której fabryki jest akumulator w moim iPhone-ie, albo czy ekran jest taki czy inny. Jak z grzybami: nie znasz? nie zbieraj. Kup Golfa. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kolejne obniżki !!!