Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Kolejne odejścia z wyższego kierownictwa w Tesli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzyCh, post: 155163, member: 2081"] Już wiem - ostatnio na rocznicę zakupu przysłali mi ankietę zadowolenia z użytkowania Tesli. W dwóch miejscach zaznaczyłem, że jestem niezadowolony: - Supercharger - wspomaganie kierowcy/kamery. 1. Ekipa od SuC zwolniona. 2. Ciekawe co Elon pocznie z kamerami? 😉 A poważnie, ja sobie SuC odpuściłem w Polsce już jakiś czas temu. Teraz w trakcie powrotu z majówki przejeżdżałem przez Ciechocinek i z ciekawości zajechałem bo jeszcze nigdy tam nie byłem. Tesli było dwa razy więcej niż stanowisk. Nawigacja wcześniej sugerowała jazdę do mniej obłożonego SuC, ale to była porażka. Na dzień dzisiejszy SuC w PL w trasie są bezużyteczne - albo ich nie ma albo zajęte. Opowieści o UDT imho nie wyjaśniają tempa rozwoju sieci SuC w PL, bo inni (GW, ionity czy choćby ekoen) stawiają dużo więcej niż Tesla. To albo decyzja albo nieudolność. Ale wychodząc z polskiego grajdołka, o którym Elon pewnie nawet nie wie, to nie dziwię się że zwolnił ekipę. Warto zwrócić uwagę na to co mówi Munro - że zwolnienia były w Markertingu, Sprzedaży, Zarządzaniu i R&D. Reszta to produkcja i utrzymanie (systemu). Same instalacje są outsourcowane z tego co widziałem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Kolejne odejścia z wyższego kierownictwa w Tesli