Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Kolejny smaczek dla posiadaczy dwóch taryf.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Gandalf, post: 33703, member: 392"] Mi się G12W sprawdza wyśmienicie, bo profil zużycia miałem "kompatybilny" nawet bez samochodu, ale mogłem się o tym dowiedzieć dzięki OneMeter wpinanemu w port optyczny licznika. Niestety Tauron (nie mylić z [URL='https://forum.elektrowoz.pl/threads/fotowoltaika-a-taxi-dygresja.1114/']taksówkarzem Ronem[/URL]) na nowym liczniku zablokował taki dostęp, a w odpowiedzi na reklamację [S]twierdzi[/S] kłamie, że rozliczanie arytmetyczne (zamiast wektorowego) jest spoko, żaden stosowany przez nich licznik tak nie umie, oraz nie ma technicznej możliwości by było inaczej. Chciałem ciągnąć temat dalej, bo kłamanie w odpowiedzi reklamacyjnej nie jest OK, ale nie mam w tej chwili odpowiednich zasobów czasu, a na dodatek URE (nieoficjalnie póki co i poza protokołem) broni oligopolu bo miał trudne dzieciństwo, a fotowoltaika go zaskoczyła znienacka i ciężko być uczciwym gdy się finansuje głupie pomysły takie jak nierentowne kopalnie itp. W sumie musiał bym się zorientować co dokładnie w tej kwestii zmieniło się wraz z nowelizacją. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Fotowoltaika / PV
Fotowoltaika – Wasze doświadczenia
Kolejny smaczek dla posiadaczy dwóch taryf.