Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Koło zapasowe, Lewarek, Opony - Tesla Model 3
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="krist, post: 1397, member: 85"] co do lawety, znalazłem takie informacje: [HEADING=1]Pomoc drogowa[/HEADING] Zespół ds. pomocy drogowej firmy Tesla jest zaangażowany w zapewnianie natychmiastowej oraz całodobowej pomocy drogowej, 7 dni w tygodniu, przez cały rok. Zespół ten zajmuje się wyłącznie pomocą drogową, więc jeśli masz inne pytania, odwiedź naszą stronę [URL='https://www.tesla.com/pl_PL/support#contact']obsługi klienta[/URL]. [B]Jeśli kiedykolwiek znajdziesz się w miejscu niebezpiecznym, skontaktuj się ze służbami ratunkowymi.[/B] [HEADING=2]Prośba o pomoc drogową[/HEADING] Skontaktuj się z nami w celu uzyskania natychmiastowej pomocy drogowej. W swoim zgłoszeniu podaj wszelkie informacje, które mogą pomóc naszemu zespołowi zlokalizować Cię oraz jak najlepiej zrozumieć problem. [HEADING=2]Usługi objęte pakietem[/HEADING] [B]Awarie[/B] Objęta gwarancją awaria samochodu, która uniemożliwia jego prowadzenie. Ubezpieczenie obejmuje: transport na odległość do 800 km do najbliższego centrum serwisowego. [B]Przebita opona[/B] Uszkodzenie koła lub opony powodujące jej przebicie lub zmniejszające bezpieczeństwo jazdy. Ubezpieczenie obejmuje: usługi związane z wymianą przebitej opony, świadczone na dystansie do 80 km. Z kolei OWG tesli precyzuje że ta usługa przysługuje przez cały okres gwarancji nowego (4 lata) lub używanego(?) samochodu ja moim 3 nie mam zamiaru robić dalekich tras, ale jak gdzieś pojadę to wolałbym jednak mieć zapas. Ostatniego kapcia jakiego złapałem, w zimie, na dziurze na bocznej drodze pośrodku niczego (Bieszczady) Jakbym nie miał zapasu to chyba bym nocował w aucie, byla niedziela ok 22, opona była przecięta z boku i nawet zestaw naprawczy by nie pomógł. Swoją drogą, czy są jakieś dojazdówki pasujące do tesli? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Koło zapasowe, Lewarek, Opony - Tesla Model 3