MaRio_KalisZ
Nowy na Forum
Cześć słuchajcie mam na sprzedaż nowe, świeżo otrzymane kołpaki do Modelu 3 z Ali.
Zamówiłem je w ten sam dzień co nową trójkę, natomiast w międzyczasie zmieniłem zamówienie na Y-ka i chętnie sprzedam w tej samej cenie co kupiłem użytkownikowi 3-ki.
Poniżej link do aukcji, czas dostawy to 40 dni więc jak ktoś chciałby wcześniej zapraszam - koszt dostawy we własnym zakresie.
pl.aliexpress.com
Przy okazji gdyby ktoś zamawiał auto, chętnie pomogę bazując na swoim aktualnym doświadczeniu przy całej procedurze oraz dodatkowo uzyska punkty korzystając z mojego linku
www.tesla.com
Zamówiłem je w ten sam dzień co nową trójkę, natomiast w międzyczasie zmieniłem zamówienie na Y-ka i chętnie sprzedam w tej samej cenie co kupiłem użytkownikowi 3-ki.
Poniżej link do aukcji, czas dostawy to 40 dni więc jak ktoś chciałby wcześniej zapraszam - koszt dostawy we własnym zakresie.

150.79€ 50% OFF|18 Cal nakładka na koło kołpak kołpakowy samochodowy nakładka na piastę pełną obręcz osłona dla modelu Tesla 3 2018 2023 akcesoria| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Przy okazji gdyby ktoś zamawiał auto, chętnie pomogę bazując na swoim aktualnym doświadczeniu przy całej procedurze oraz dodatkowo uzyska punkty korzystając z mojego linku

Order Tesla Products with Mariusz's Referral
Use my referral link to purchase a Tesla product or schedule a Demo Drive and get up to $1,000 off and other exclusive benefits.