Nieźle, z tą zawiechą to też bym pojechał, brzmi jak wywalone jakieś tuleje gum-metal. W Polo po 30kkm walneły mi łączniki stabilizatora i podobne stukania jak mówisz.Był update w serwisie przy przeglądzie ladniejszy interface jest i mapy nowsze ale. Tak z Apple car play używam google Maps. zawieszenie twarde jak lubię ale bez przesady dobrze resorujące (w ciężkim samochodzie chyba musi być) ale straszne głuche uderzenia slychac przy każdej dziurze czy studzience to mnie wkurza. Podobno kia po lifcie ma o wiele lepsze wiec pewnie kona po lifcie tez.
Głośno z nadkoli slychac koła. Wnętrze się rysuje ale to zwykle plastiki i to nie premium. Używam jak wola roboczego i mi się bardzo sprawdza. Mam dwujke dzieci którego go nie oszczędzają. W niecały rok zrobiłem prawie 30 tys i póki co działa. Aha mam jedna przypadłość która zgłoszę do serwisu bo przez pierwsze 5 tys tego nie zauważyłem. Chodzi o to ze czasami jak puszczam hamulec to czuje lekkie puknięcie jak silnik zaczyna napędzać koła. Jakby na jakiejś poduszce albo polosi był luz. Jeździłem ev6 z podobnym przebiegiem i tego nie byłem w stanie spowodować.
Jak bardzo zasięgi dostawały w dupę zimą? Jak najdalej zajechałeś na 1 ładowaniu latem a ile zimą? Ile zasięgu mniej pokazuje po tych 30000km (degradacja baterii)?