Kona nowe ceny - wpływ BYD ATTO2

Mikus

Zadomawiam się
Nowe ceny na Konę. A ja mam zamówioną w wyższej cenie. Czy mogę coś jeszcze negocjować ??
NoweCeny.png

franiux

Zadomawiam się
135900 za podstawkę. My zamówiliśmy za 157000, ale wersję z baterią 65, pompą ciepła i płatnym kolorem.
Zamówienie w Lutym robione.
Watpię czy się da coś poradzić na ten temat. Umowa leasingu podpisana.

Ev3

Pionier e-mobilności
135900 za podstawkę. My zamówiliśmy za 157000, ale wersję z baterią 65, pompą ciepła i płatnym kolorem.
A ile teraz kosztuje taka wersja jak zamówiliście?
Też spadła cena?

Sliszue

Zadomawiam się
A to nie jest tak że inne modele w hyundaiu też staniały? Wydaje mi się że ioniq 5 chyba też ma 5k dodatkowego upustu. Z tym że wydaje się że jeszcze nie zaktualizowali cenników wszędzie.

Było 164k za dynamiq a reklamuja 159k.

Mikus

Zadomawiam się
Ja jestem po rozmowie z Panią Pauliną z Hyundaia w Kaliszu. Zakup na osobę prywatną. Sprawa z ceną jest otwarta :)

Sliszue

Zadomawiam się
Jakoś w konfiguratorze na stronie zaczyna się od 159k, chyba to jakaś lipa
Daj im pare dni na aktualizację cenników. Obecnie jest rozjazd między informacjami pokazywanymi w kilku miejscach na stronie.

Iktorn

Zadomawiam się
Kona
Wzrost rabatu z 40 do 48 tys. dla wszystkich wersji wyposażenia modelu z rocznika modelowego 2025.
Ioniq 5
Wzrost rabatu z 50 do 65 tys. dla wszystkich wersji wyposażenia z akumulatorem 63 kWh.
Ioniq6
Wzrost rabatu z 15 do 55 tys. dla wszystkich wersji wyposażenia z akumulatorem 77 kWh.
Inster
Wzrost rabatu z 8 do 10 tys.

Dla wszystkich pojazdów dodatkowo ładowarka Wallbox (11kW), karta do ładowania GreenWay (2300 kWh) lub pakiet ubezpieczenia OC/AC/NNW.
Cenniki jeszcze nie poprawione

Last edited:

Thekonik

Zadomawiam się
Kona
Wzrost rabatu z 40 do 48 tys. dla wszystkich wersji wyposażenia modelu z rocznika modelowego 2025.
Ioniq 5
Wzrost rabatu z 50 do 65 tys. dla wszystkich wersji wyposażenia z akumulatorem 63 kWh.
Ioniq6
Wzrost rabatu z 15 do 55 tys. dla wszystkich wersji wyposażenia z akumulatorem 77 kWh.
Inster
Wzrost rabatu z 8 do 10 tys.

Dla wszystkich pojazdów dodatkowo ładowarka Wallbox (11kW), karta do ładowania GreenWay (2300 kWh) lub pakiet ubezpieczenia OC/AC/NNW.
Cenniki jeszcze nie poprawione
Dla leasingu na firmę również takie warunki? Czy tylko indywidualni?