Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
BMW
BMW i4 Forum • i4 eDrive40, i4 M50
Konfiguracja nowego BMW i4 edrive35
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Beep21, post: 150963, member: 1467"] A co do konfiguracji - Na pewno odpuść sobie gadżety w stylu oświetlenie ambientowe (ja tego z premedytacją nie zamówiłem do i4). Service Inclusive przy aktualnej cenie sobie kompletnie odpuść - 90% rzeczy które wchodzą w jego skład nie masz w aucie z racji tego że to elektryk i nie będziesz musiał tego serwisować, a same przeglądy gwarancyjne masz co 2 lata na których wymieniają płyn hamulcowy. Natomiast repair inclusive IMO warto sam brałem na dodatkowe 2 lata. HUD dla mnie obowiązkowy + w i4 on wyświetla dość dużo danych. Dostęp komfortowy mam i bez niego bym auta nie brał. Z rzeczy które jeszcze moim zdaniem warto: - Wentylowane fotele - Pakiet professional dla asystentów - Wersję z e40 zamiast e35 (większa bateria robi swoje) - Reflektory laserowe, jeśli jeździsz po zmroku są genialne, chyba najlepsze światła z jakimi jeździłem (a miałem już kilka aut z matrycami) - Elektryczny hak jeśli planujesz jakieś wycieczki z rowerami lub coś w tym stylu (potem doposażenie auta i dołożenie go jest drogie - około 15k PLN) - Kamery 360 - Live Cockpit Professional z systemem nawigacyjnym - Grzanie kierownicy i foteli To tyle z rzeczy które bym brał musowo, choć dla mnie to i tak ciężki wybór bo w zasadzie w swoim mam prawie full konfigurację :p Rzeczy które można odpuścić: - Audio Harman Kardon (zwykłe HiFi imo daje radę) i jak ktoś nie jest audiofilem to będzie zadowolony - Ładowarkę bezprzewodową do telefonu (za wolna) - Drive Recorder (można zastąpić tańszym rejestratorem) - Regulacja ledźwiowa (wziąłem u siebie dla obu przednich foteli a finalnie nawet z żoną tego nie używamy, bo fotele są na tyle dobrze wyprofilowane), choć tu bym uważał bo to też zależy jakie stołki sobie wybierzesz - Hansa zimmera też sobie odpuść (różne dźwięki przy przyśpieszaniu :D) użyjesz tego kilka razy a potem wyłączysz i zapomnisz o tym [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
BMW
BMW i4 Forum • i4 eDrive40, i4 M50
Konfiguracja nowego BMW i4 edrive35