Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Koniec darmowego Spotify od 1 grudnia 2024 r.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Pedr, post: 196812, member: 2448"] Miałem tego Krella w Tucsonie. Zachodziłem w głowę jakim cudem taka dobra niegdyś marka firmuje taki słaby sprzęt. Dla mnie system audio w Tesli stoi na znacznie wyższym poziomie. Co do postrzegania jakości dźwięku przez różne osoby - jak dla mnie jest to często wynik przyzwyczajenia. Jeśli ktoś od dziecka słuchał muzyki z podbiciem basów, właśnie ten efekt będzie później utożsamiał z wysoką jakością dźwięku – nawet jeśli w rzeczywistości jest to zniekształcenie sygnału. Dlatego przekonywanie kogoś, że mój system gra lepiej niż inny jest IMO bezcelowe. Fakt - w samochodzie audio nigdy nie będzie brzmieć tak dobrze jak może brzmieć w domu (odbicia od szyb, tapicerka tłumiąca wysokie tony czy różnorodne dźwięki z zewnątrz), szczególnie gdy (w Tesli) poruszamy się ponad 100km, ale w miejskiej jeździe sądzę, że da się wychwycić różnice między stratnymi, a bezstratnymi formatami. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Koniec darmowego Spotify od 1 grudnia 2024 r.