Koniec programu referali 😔

gim-kg

Pionier e-mobilności
Od 18 września 2021 do odwłoania nie ma już nagród w postaci darmowych 1500 km ładowań na Superchargers. Osoby które zamówiły samochód do 17 września, a także osoby polecające otrzymają swoje nagrody. Reszta referali jest ważna do czasu utracenia ich ważności.
Także linki polecające ze stopek można już usunąć.

Michal

Moderator
Szkoda, bo dzięki Wam dowiedziałem się, że to było naprawdę fajne uczucie - mieć polecenia. Nawet jakby nie było za to darmowego ładowania na SuC to reszta programu powinna pozostać.

Niedawno były plotki o zmianie programu poleceń na dający jakieś punkty do wykorzystania w nowopowtajacym sklepie z upominkami (pisał o tym chyba greentheonly na Twitter), więc może to usunięcie jest tylko tymczasowe. Już kiedyś był usunięty, a potem przywrócony w zmienionej postaci (tej bez roadsterów).

Nawet jeśli nic nie wróci - bardzo dziękuję wszystkim 4 osobom, które zamówiły Teslę korzystając z moich linków polecających w ciągu ostatnich 2 miesięcy! Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z wyboru tak jak ja, a nasza elektromobilna rodzina będzie nadal rosnąć i będziemy sobie pomagać.