Kornacki i EV

slaveq

Pionier e-mobilności
Tu chyba jest gorzej, na plus za polecanie elektryków do miasta na minus znowu podaje HEKTARY AUT PO SZKODZIE CAŁKOWITEJ W NORWEGII !!!! Jezu on zwyczajnie powiela nieprawdy w żywe oczy, "Czy pamiętacie jakiś samozapłon auta spalinowego w ciągu ostatnich 20-lat? Bo ja nie. A tutaj parę garaży podziemnych się spaliło w ostatnim czasie." Serio to jest redaktor naczelny pisma o motoryzacji?

Last edited:

nnnnn

Posiadacz elektryka
No tu się popisał, dziwne, bo poprzednich testach wypowiadał się dużo bardziej obiektywnie... Może to redaktorowanie w EVO tak go zmieniło.

STMS

Posiadacz elektryka
nudzi, że nie może pojechać po PL a tak naprawdę jego trasa to max 3 ładowania - pewno 2 + hotele

jak widać jest moda na narzekanie na EV i ten film się idealnie wpisuje w celu zdobycia publiki kolejnej

nie zdaje sobie sprawy, że raczej robi to pod publiczkę zacofaną niż otwartą na rozwój ale to jego sprawa - niech jeździ do śmierci tym co ma :ROFLMAO:

Jacek Z.

Zadomawiam się
Jest dużo jakiejś histerii ostatnio w komentarzach pod polskojęzycznymi filmikami na YT.. strasznie grilują filmy D.Grzyba..
Pan Kornacki, Hołowczyc i kilku innych coraz częściej powielają kretynizmy publicznie, albo zaszłyszane w tvpis albo może siedzą w kieszeni producentow olejow, pasków i innych pompowtryskiwaczy... nie wiem..
Co do złomowców w Norwegii? Zapraszam zobaczyć jakie fury tu sie kasuje🤣

ELuk

Pionier e-mobilności
Akurat w kwestii tych Panów byłbym ostrożny z sugestią tvpis, jeden wywodzi się z TVN, a drugi był europosłem z PO, obaj mają wiedzę motoryzacyjną, więc trudno im zarzucić, że jakieś głupoty z tvpis by powtarzali.
Niestety robią to pewnie świadomie, ale przez to siła ich oddziaływania na nieświadome społeczeństwo jest bardzo duża. A tvpis chętnie powtórzy tą narrację mimo niezgodności ideowej w innych aspektach.