Tu chyba jest gorzej, na plus za polecanie elektryków do miasta na minus znowu podaje HEKTARY AUT PO SZKODZIE CAŁKOWITEJ W NORWEGII !!!! Jezu on zwyczajnie powiela nieprawdy w żywe oczy, "Czy pamiętacie jakiś samozapłon auta spalinowego w ciągu ostatnich 20-lat? Bo ja nie. A tutaj parę garaży podziemnych się spaliło w ostatnim czasie." Serio to jest redaktor naczelny pisma o motoryzacji?
Jest dużo jakiejś histerii ostatnio w komentarzach pod polskojęzycznymi filmikami na YT.. strasznie grilują filmy D.Grzyba..
Pan Kornacki, Hołowczyc i kilku innych coraz częściej powielają kretynizmy publicznie, albo zaszłyszane w tvpis albo może siedzą w kieszeni producentow olejow, pasków i innych pompowtryskiwaczy... nie wiem..
Co do złomowców w Norwegii? Zapraszam zobaczyć jakie fury tu sie kasuje🤣
Akurat w kwestii tych Panów byłbym ostrożny z sugestią tvpis, jeden wywodzi się z TVN, a drugi był europosłem z PO, obaj mają wiedzę motoryzacyjną, więc trudno im zarzucić, że jakieś głupoty z tvpis by powtarzali.
Niestety robią to pewnie świadomie, ale przez to siła ich oddziaływania na nieświadome społeczeństwo jest bardzo duża. A tvpis chętnie powtórzy tą narrację mimo niezgodności ideowej w innych aspektach.
Niestety robią to pewnie świadomie, ale przez to siła ich oddziaływania na nieświadome społeczeństwo jest bardzo duża. A tvpis chętnie powtórzy tą narrację mimo niezgodności ideowej w innych aspektach.