Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Kosiarka autonomiczna / robot koszący
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 162810, member: 286"] Przyjechał pan z Luba2, ma zamiar zostawić ją na test 3 -4 dni a ja musiałem się zabrać za trawę. Nie było możliwości koszenia przez 10 dni to co zastałem spowodowało że w pierwszym odruchu napisałem post, w drugim zadzwoniłem do pana aby przyjechał i wykosił, w trzecim odruchu umówiłem się na wizytę lokalną pana od Luba2. Po jego wizycie wyciągnąłem kosiarkę akumulatorową i zabrałem się do roboty. Mam 6 baterii 5 ah ale jedną ładowarkę na dwa akumulatory. Tym razem ze względu na wysokość trwały zdecydowałem się na zbieranie jej do kosza i bardzo szybko straciłem pierwsze cztery akumulatory, po wytraceniu ostatnich dwóch musiałem zrobić przerwę. W sumie na całość poszło 12 sztuk, ale pod koniec już tylko cyzelowałem robotę. Wydaje mi się że powinienem naostrzyć nóż, myślę też aby go zmienić na coś w stylu noża talerzowego, nawet zamówiłem, bo mi się wydaje że zrobi lepsze ciśnienie a podczas mulczowania lepiej się sprawdzi. Dokupię też kosę akumulatorową bo mam jeszcze łąkę kwietną a tego kosiarką nie ogarnę, dzięki temu uzyskam dodatkowe aukumulatory ale co ważniejsze ładowarkę do nich. Mimo wszystko ten kawałek bez nasadzeń i zbytniej komplikacji chyba zostawię w nożach robota, przynajmniej jeden kawałek będzie zawsze gotowy do rekreacji [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Kosiarka autonomiczna / robot koszący