Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Koszty jazdy EV zima (waw - sopot)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 203646, member: 89"] Marcinku, masz rację, wyzywanie od frajerów jest słabe i pewnie w twarz bym tego nie zrobił, ale nie dlatego, że się Ciebie boję, bo co mi zrobisz? Uderzysz? Przecież to jest śmieszne po prostu... To jest raczej kwestia kultury. Nie zmienia to faktu, że jeden taki, co jechał na A1 250 kmh siedzi teraz w Dubaju i modli się, żeby nie było zgody na jego ekstradycję, bo zabił rodzinę jadąca przepisowo, a Ty nadal chwalisz się, że albo sam jesteś potencjalnym mordercą, albo wielokrotnie jeździsz z takim w aucie i jeszcze sugerujesz jednak, że to Ty. Pisanie o tym, żeby święci oceniali ludzi, którzy tak znacznie łamią przepisy też jest po prostu przejawem głupoty. Na takie zachowania na drodze powinien być po prostu ogólny sprzeciw i bunt w całym społeczeństwie. Ja na przykład, raczej bym się już nie kolegował z takim człowiekiem i nawet dokładnie tak zrobiłem z jednym "znajomym z pracy", który chwalił się podobna jazdą. Gość już zniknął z mojego kręgu zainteresowań. To że w odpowiedzi wrzucasz kolejne zdjęcie z jeszcze bardziej idiotyczną jazdą jest dla mnie po prostu niepojęte. Z pełną odpowiedzialnością jestem zdania, że jazda po polskiej drodze 200+ powinna być karana więzieniem i ja sam nie siedziałbym teraz w więzieniu, bo łamanie przepisów o 10 kmh to jedno, a stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym, to zupełnie coś innego, bo mi nawet nie przychodzą do głowy takie pomysły. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Koszty jazdy EV zima (waw - sopot)