Kto pierwszy zmieni kierownice w swojej TM3?

Michal

Moderator
Bój się Boga, chcesz mięć zwłoki zwierzęcia w swoim elektrycznym magicznym wegańskim aucie? Nie wiesz, że kupno elektryka to pierwszy krok ku oświeceniu i przejściu na weganizm? o_O
Ja akurat zacząłem od weganizmu, ale kierunek może być dowolny jeśli będzie słuszny :)

Ps. Jak już jesteśmy w temacie, to pamiętajcie, że nie jedząc produktów zwierzęcych najbardziej zmniejszacie swój wpływ na globalne ocieplenie.

slaveq

Pionier e-mobilności
Ja akurat zacząłem od weganizmu, ale kierunek może być dowolny jeśli będzie słuszny :)

Ps. Jak już jesteśmy w temacie, to pamiętajcie, że nie jedząc produktów zwierzęcych najbardziej zmniejszacie swój wpływ na globalne ocieplenie.
Dokładnie tak, jeśli nie przestać to chociaż ograniczyć. Zdrowiej :)

Szatan

Posiadacz elektryka

To pozdrawiam kolegę bo jestem wegan już od 3 lat

Last edited:

Norbert

Posiadacz elektryka
Wychodzi, że nowy typ kiery w TMS jest dla oszczędności... części grzewczej, obszycia i stelażu. Ciekawe ile centów zaoszczędzili na każdej kierownicy ;)