Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Kupię EV do miasta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Froggy, post: 228404, member: 4880"] Widzisz - koszty napraw na "zachodzie" to nadal wielokrotność tych samych kosztów w Polsce. Ja swojego BEV kupiłem lekko uszkodzonego, z pełną świadomością tego, co kupuję (kupiłem akurat od handlarza, który sprowadzał je uszkodzone i wystawiał "wpierw" przed naprawą, a dopiero jak się klient nie znalazł, to naprawiał i wystawiał drożej) - kupienie naprawianego (i to jak w wypadku tego ID.3 - nie do końca solidnie) to rzeczywiście kupowanie kota w worku, bo nie wiadomo jakie "kwiatki" wyjdą w praniu. Może w wypadku Leaf-a II za 40 tysięcy to nie uwierzę, że w 98% nie składa się z części Nissana, a w przynajmniej 2% z elementów przystanku tramwajowego, ale jak się trafi na uczciwego handlarza (o ile to nie oksymoron 🤪), albo samemu sprowadzi i zrobi, to da się te kilka-kilkanaście procent zaoszczędzić, nawet gdy zrobić ma dobry lakiernik, a nie pan Miecio, który "nigdy nie miał oka do barw i odcieni". [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Kupię/sprzedam auto elektryczne • OLX/Otomoto/
Kupię EV do miasta