Zwróć ewentualnie uwagę, że w starszych Testach 3 były inne czujniki (radiowe 433MHz), w nowszych były już Bluetooth. Sprawdź jakie masz u siebie (sądząc po stopce, to raczej Bluetooth) i dopisz jakich oczekujesz.Kupię komplet używanych kół aero 18" do Tesli Model 3 na oponach letnich (ważne) wraz z czujnikami ciśnienia (bez kołpaków bo mam).
Rozmiar to chyba 18x8,5J, czyli oryginalne koła w TM3 rocznik '19-23
Dzięki! 👍 Szczerze, to nie wiedziałem że były różnice co do czujników w Trójkach.Zwróć ewentualnie uwagę, że w starszych Testach 3 były inne czujniki (radiowe 433MHz), w nowszych były już Bluetooth. Sprawdź jakie masz u siebie (sądząc po stopce, to raczej Bluetooth) i dopisz jakich oczekujesz.
@KrzysztofFly to jest szef jeśli chodzi o części i numery katalogowe. 🫡Dzięki! 👍 Szczerze, to nie wiedziałem że były różnice co do czujników w Trójkach.
Mam, 4000 zł, odbiór osobisty w okolicy Krakowa. Opony Michelin Pilot Sport 4, produkcja 2022.Kupię komplet używanych kół aero 18" do Tesli Model 3 na oponach letnich (ważne) wraz z czujnikami ciśnienia (bez kołpaków bo mam).
Rozmiar to chyba 18x8,5J, czyli oryginalne koła w TM3 rocznik '19-23
500km ode mnie, mimo wszystko dzięki.Mam, 4000 zł, odbiór osobisty w okolicy Krakowa. Opony Michelin Pilot Sport 4, produkcja 2022.