Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kupiłem TMY RWD - moje wrażenia i życie z EV.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="DużyŁoś, post: 132779, member: 1777"] Napęd o dziwo na śniegu, lodzie zachowuje się dobrze, żadne drifty nie wchodzą w grę zanim poczujesz lekki zarzut tyłu już auto jedzie normalnie, też się trochę o to bałem ale nie potrzebnie. Nawet jeszcze nie włączałem "Ruszanie na śliskiej nawierzchni". No jasne, że nie ma porównania do 2x2 czy tam 4x4 ale nie jest źle. Bateria w zimie to już inna sprawa:), zazwyczaj wyjeżdżam z garażu przygotowanym samochodem i w lato 110-120 km/h to po 200km miałem zapas 34-42% , 280 km to jakieś 19%. Teraz przy -3, -7, odległość 192km, prędkość 110-120km/h i pozostało 20%. Fakt też jest taki, że ustawiłem sobie drogę do SuC :), więc prawie całą drogę grzało baterie i zużycie było 22-25kW ale bliżej SuC spadło do 19kW. Przebieg 20 300 km i przy 100% naładowania pokazuje 416km na początku było 418km. Furmanka odebrana 18.03.2023. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Kupiłem TMY RWD - moje wrażenia i życie z EV.