Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia e-Soul Forum • e-Soul, Soul Electric, Soul EV
kupno używanej Kia Soul z 2016 roku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chess_m, post: 155358, member: 543"] Napiszę co mam ja. Nie żeby to ogarniało wszystkie ładowarki ale myślę że od takiego trio można zacząć: Greenway + karta RFID do tego. Mają sporo własnych stacji + wiele innych w roamingu/partnerskich. - od czerwca na stacjach partnerskich/roamingowych nie będzie już cen jak w samym GW tylko zgodnie z cennikami właścicieli stych stacji. - żeby dostać znośną cenę trzeba wykupić abonament ale można z niego zrezygnować jak już nie jest potrzebny = wykupisz go na miesiąć kiedy planujesz urlop/większy wyjazd. + jeśli się zapiszesz do evklubu (i niestety teraz jeszcze wykupisz subskrypcję premium na rok) to mają tam benefit dla klubowiczów w postaci darmowych 15/25 kWh/mc od Greenway. Elocity. Mają dużo ładowarek w roamingu w tym słupki Taurona na południu polski, słupki noxo przy wielu hotelach, chyba także szybkie stacje Ekoen itd. Ja zainstalowałem ze względu na słupki w moich wycieczkowych lokalizacjach. + kupon na 20 (w kwietniu) , 10 PLN w maju w evklub. Orlen. Powszechnie słuchać narzekania na te ładowarki (poczytaj w odpowiednim dziale) ale z drugiej strony jest ich dużo i zwykle w dobrych lokalizacjach. Aokę zainstalowałem jako backup, żeby właśnie nie robic tego w razie W w przysłowiowym deszczu. A reszta to już jak [USER=127]@vwir[/USER] napisał 2 posty wyżej [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia e-Soul Forum • e-Soul, Soul Electric, Soul EV
kupno używanej Kia Soul z 2016 roku