Brat juz umowil sie na jazde w Warszawie. Do Bydgoszczy z Krakowa to juz w ogole daleko... Ale bardzo milo, dziekuje.SR+ pewnie ktoś życzliwy Ci da się przejechać. zapraszam do Bydgoszczy![]()
20 września odbieram swoją, mieszkam w Krakowie można pogadać ;-)Brat juz umowil sie na jazde w Warszawie. Do Bydgoszczy z Krakowa to juz w ogole daleko... Ale bardzo milo, dziekuje.
Odebrane, jak ktoś ma potrzebę to chętnie pokażę.20 września odbieram swoją, mieszkam w Krakowie można pogadać ;-)
Wiadomo, że znajdą się chętniOdebrane, jak ktoś ma potrzebę to chętnie pokażę.
A widzisz, szkoda że nie dałeś znać ciut wcześniej, właśnie wróciłem z Malborka ze zwiedzania zamku, miałbyś bliżejPanowie czekam na telefon z Tesli ws. jazdy próbnej już od dwóch tygodniu i cisza. Swoją drogą trochę niepokojący jest poziom obsługi klienta naszego oddziału.
Czy kolega z Bydgoszczy ciągle potwierdza możliwość zaprezentowania auta i ewentualnej przejażdżki. Jestem zainteresowany zamówieniem modelem 3 SR+, ale w ciemno strach zamawiać. W razie czego mieszkam w Gdańsku, jednak aby obejrzeć auto mogę się przejechać, byle nie na drugi kraniec Polski![]()
Jak coś, to mieszkam bliżej (około 40 km od Gdańska w stronę Kościerzyny) i jeżeli chciałbyś sobie obczaić model 3 to zapraszamPanowie czekam na telefon z Tesli ws. jazdy próbnej już od dwóch tygodniu i cisza. Swoją drogą trochę niepokojący jest poziom obsługi klienta naszego oddziału.
Czy kolega z Bydgoszczy ciągle potwierdza możliwość zaprezentowania auta i ewentualnej przejażdżki. Jestem zainteresowany zamówieniem modelem 3 SR+, ale w ciemno strach zamawiać. W razie czego mieszkam w Gdańsku, jednak aby obejrzeć auto mogę się przejechać, byle nie na drugi kraniec Polski![]()