Kupowanie Tesli 3 SR+ Warszawa

Doktor

Posiadacz elektryka
W Performance można dodatkowo wyłączyć przedni silnik, jeżeli da się to pogodzić z chill mode to powinna być dobra symulacja SR+.

Kris57

Nowy na Forum
Doktor - jak chcesz wyłączyć przedni silnik, taka opcja jest przy jeździe torowej i chill raczej z tym nie połączysz ?

Doktor

Posiadacz elektryka
Właśnie nie wiem, tylko sobie gdybam. Z drugiej strony podobno podczas normalnej jazdy przez większość czasu działa tylko tylni silnik, więc po prostu chill mode sam w sobie powinien w miarę wiarygodnie odwzorować jazdę SR+.

neq

Zadomawiam się
Panowie czekam na telefon z Tesli ws. jazdy próbnej już od dwóch tygodniu i cisza. Swoją drogą trochę niepokojący jest poziom obsługi klienta naszego oddziału.
Czy kolega z Bydgoszczy ciągle potwierdza możliwość zaprezentowania auta i ewentualnej przejażdżki. Jestem zainteresowany zamówieniem modelem 3 SR+, ale w ciemno strach zamawiać. W razie czego mieszkam w Gdańsku, jednak aby obejrzeć auto mogę się przejechać, byle nie na drugi kraniec Polski ;)

danielm

Pionier e-mobilności
Panowie czekam na telefon z Tesli ws. jazdy próbnej już od dwóch tygodniu i cisza. Swoją drogą trochę niepokojący jest poziom obsługi klienta naszego oddziału.
Czy kolega z Bydgoszczy ciągle potwierdza możliwość zaprezentowania auta i ewentualnej przejażdżki. Jestem zainteresowany zamówieniem modelem 3 SR+, ale w ciemno strach zamawiać. W razie czego mieszkam w Gdańsku, jednak aby obejrzeć auto mogę się przejechać, byle nie na drugi kraniec Polski ;)
A widzisz, szkoda że nie dałeś znać ciut wcześniej, właśnie wróciłem z Malborka ze zwiedzania zamku, miałbyś bliżej :) Auto nadal dostępne tyle że to 2019 rocznik i czeka na naprawę szkody więc lada miesiąc wyląduje w serwisie w Warszawie :)
Co do salonu to trafiłeś na ich cokwartalny okres sraczki kiedy mieli do wydania kilkaset aut i nie mieli w co ręce włożyć. Z dniem 31 września plac powinien być pusty i się teraz wezmą za normalną robotę, do połowy listopada kiedy ponownie zacznie się rozwolnienie.

eli82

Nowy na Forum
Jak coś, to mieszkam bliżej (około 40 km od Gdańska w stronę Kościerzyny) i jeżeli chciałbyś sobie obczaić model 3 to zapraszam :)