Kupujemy teraz czy czekamy na LF MY?

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Totalny chaos. Klient Tesli nie ma łatwo ...

Kokosz

Nowy na Forum
Patrząc na przeceny Y po 27 tys rabatu to można pomyśleć że ten lifting będzie lada dziś.
No może z początkiem roku coś się wyjaśni, a jak zaczną dokładać darmowe km/ładowanie to wcześniej niż dalej, przecieki mówią paź. 24r., ale piszą o możliwym pneumatycznym zaw. i obrotowym ekranie jak w X ale to pierdoła, na dzisiaj czekam na koniec Q4 z decyzją chociaż ceny są zacne może jeszcze coś opuszczą.

wojtkow

Pionier e-mobilności
Ja zamówiłem dzisiaj, obecna promocja w inventory mnie skusiła, 240 tys (- referral) na TMY AWD z hakiem to przyzwoita cena IMO.
Czyli najdalej w poniedziałek Musk obniży ceny o 10%

stanwise

Zadomawiam się
Ja zamówiłem dzisiaj, obecna promocja w inventory mnie skusiła, 240 tys (- referral) na TMY AWD z hakiem to przyzwoita cena IMO.
Czyli najdalej w poniedziałek Musk obniży ceny o 10%
Możesz mi podziękować - ja swoją zamówiłem w piątek, co najwyraźniej spowodowało wczorajsze obniżki 😆

No cóż, spodziewałem się obniżek we wrześniu, ale cierpliwości starczyło mi już tylko do pierwszego.

wojtkow

Pionier e-mobilności
Możesz mi podziękować - ja swoją zamówiłem w piątek, co najwyraźniej spowodowało wczorajsze obniżki 😆

No cóż, spodziewałem się obniżek we wrześniu, ale cierpliwości starczyło mi już tylko do pierwszego.
W takim razie bardzo Ci dziękuję, 8 tys piechotą nie chodzi. BTW jeżeli ceny spadną, to możecie mi podziękować kupując z mojego referrala ;)

PS. to żart - proszę mnie nie banować
PS2. ale kupować możecie ;)

krzyss

Pionier e-mobilności

Zrezygnuj i zamow tansza :)