Po tyle zamawiałem swoje czarne RWD w lutym 2023.
Po tyle zamawiałem swoje czarne RWD w lutym 2023.
Masakra, SUV taniej niż Model 3! No to chyba nawet highland nie pomoże przy takich cenach jak jest dużo bardziej funkcjonalny model taniej ....
Nie wiem co Ci powiedzieć, jak chciałeś czarne to jest niecałe 5k droższaPo tyle zamawiałem swoje czarne RWD w lutym 2023.![]()
Sprawdzał ktoś czy w innych krajach też takie obniżki czy tylko w Polsce chcą posprzatać plac na koniec kwartału?Nie wiem co Ci powiedzieć, jak chciałeś czarne to jest niecałe 5k droższaNa pocieszenie powiem tyle, że Ci co kupowali wtedy TMS i TMX mają większy zgryz a jak wolisz pozytywne wsparcie - To i tak masz super samochód który już od pół roku dostarcza Ci atrakcji w trakcie jazdy - tego się trzeba trzymać.
Coś mi tu pachnie początkiem wojny cenowej na pełnych obrotach, do końca roku to nie jeden popcorn przygotuje
View attachment 13074
Z drugiej strony Juniper zapowiada się bardzo dobrze
Znajomy kupił trójkę niecały rok temu i już zdążył nabić 28 tysięcy km. Zadowolony pomimo że kupił prawie na górce cenowej.Piękne ceny, gratulacje dla Wszystkich, którzy po takiej cenie kupią/kupili. Pomyśleć, że jeszcze pod koniec 2022 ludzie płacili 299 990 pln za TMYLR, i też im dobrze służą te ygreki. Ja narazie czekam, ale też za jakiś czas będę polował na coś dla siebie, ale jeszcze nawet nie wiem na co, ciekawe ile cybertruck w Polsce będzie wyceniony i czy też zrobi Elon tak, że na początku ultra dumpingowa cena, a potem podwyżki.
Ja zawsze mówię żonie, że tanio kupić to nie kupić wcale, a ona ale promocja jest z 900 pln na 500 pln buty przecenione, zobacz ile oszczędzęZnajomy kupił trójkę niecały rok temu i już zdążył nabić 28 tysięcy km. Zadowolony pomimo że kupił prawie na górce cenowej.
to niestety punkt widzenia mieszczucha (albo z przedmieść dużego miasta). Mieszkając na wsi trzeba mieć samochód, oczywiście nie musi być to Tesla, w wielu przypadkach to wręcz zbędny gadget ale mimo wszystko, nie zawsze da się przeżyć bez auta.Jeździć można zbiorkomem, albo rowerem.